De Oranjefeesten 2022 waren een groot succes, een week vol activiteiten voor jong en oud.

Een feestweek die in het teken stond van het 100-jarig jubileum (2021), maar toen niet gevierd kon worden i.v.m. Corona.

Mogelijk gemaakt door het bestuur en samen met de vele vrijwilligers en sponsoren.

Dit filmpje geeft een impressie van de vele activiteiten die wij organiseren voor onze leden.

Bijgewerkt op: 16 dec. 2022

Een supergezellige ochtend bij kinderboerderij ’t Dijkweitje. Naast de gezelligheid van alle dieren, waren er allemaal leuke activiteiten georganiseerd.

Een goed gevulde tas met lekkers van de Albert Heijn, lekkere koffie en thee voor de ouders met een fijne oranje soes.

Kinderen konden zich laten schminken, gingen op de foto met de knuffelkip, de goochelaar verblufde iedereen met zijn leuke trucs en er werden leuke knutselwerkjes gemaakt.

In samenwerking met de buurtsportcoaches van HUB Hattem, organiseerde de HOV op 25 april een MEGA SPRINGFESTIJN in MFC de Marke.

Het was een grootfeest voor de ruim 300 kinderen die zich hadden aangemeld!

Nog geen lid?